Limingan musiikkiyhdistys ry
tiedottaa

Arvoisa musiikin ystävä,

Limingan musiikkiyhdistys ry on sitoutumaton, vuonna 1965 perustettu yhdistys, jonka pääasiallisena tehtävänä on Limingan musiikkileirin järjestäminen. 

Vuonna 2005 Musiikkileiri sulautui osaksi Limingan musiikkiviikot -kulttuuritapahtumasarjaa. Musiikkiviikot koostuu neljästä tapahtumasta: keväällä järjestettävästä Musapäivästä, kesäisestä Musiikkileiristä ja Konserttisarjasta, sekä syksyllä pidettävistä Kynttiläkonserteista.

Limingan musiikkiviikot tähtää ympärivuotiseksi, spontaanisti tunnetuksi valtakunnalliseksi tapahtumaksi. Estradina on Lakeus ja Liminka. Musiikkiviikkojen tapahtumat antavat piristysruiskeen Limingalle ja seutukunnalle niin kulttuurisesti kuin taloudellisestikin, ja lisäävät alueen tunnettuutta.

Myös paikalliset lapset ja nuoret ovat lähellä sydäntämme. Musiikkileiri tarjoaa Limingan ja ympäristökuntien nuorille muusikoilla ainutlaatuisia elämyksiä. Yksi tärkeimmistä on soittaminen korkeatasoisessa sinfonia- ja/tai puhallinorkesterissa Suomen huippuihin lukeutuvan kapellimestarin johdolla. Limingan musiikkiviikot tukee paikallisten lasten ja nuorten musiikkiharrastusta myöntämällä heille tuntuvan alennuksen kurssimaksuista.

Myös paikallisen konserttiyleisön tarpeet pyritään huomioimaan. Konserttisarja käsittää yli 20 yleisötapahtumaa, joista monet ovat maksuttomia.

Liittymällä Limingan musiikkiyhdistys ry:n jäseneksi tuet arvokasta työtämme. Jäsenet saavat muiden etujen lisäksi 5 euron alennuksen kaikista kesän 2013 konserttisarjan maksullisista konserteista.

Vuosijäsenmaksu 2013 on 15 €.

Liity Limingan musiikkiyhdistys ry:n jäseneksi