Limingan musiikkiviikkojen musiikkileiri

28.6. - 8.7.2011

 
Back to music weeks home
in English

Toiminnanjohtajan tervehdys

Toiminnanjohtajan tervehdys

Limingan musiikkiviikot soivat!
45. Limingan musiikkileiri ti 28.6. - pe 8.7.2011.


Limingan musiikkiviikot -kulttuuritapahtuman osana pidettävä Limingan musiikkileiri on Suomen vanhin ja tällä hetkellä suurin vuosittainen sinfoniaorkesterileiri. Musiikkiviikot tavoittelevat vakiintunutta asemaa Pohjois-Pohjanmaalla järjestettävien perhetapahtumien joukossa. Sen järjestelyistä vastaa Limingan musiikkiyhdistys ry.

45. juhlakesänä sinfoniaorkesterin ohjelma on C. M. von Webernin Freischütz Ouvertüre, R. Straussin Käyrätorvikonsertto No 1 solistinaan Jouni Suuronen ja N. Rimski-Korsakovin Symphonie Suite op. 35 "Sheherazade". Orkestereita kootaan musiikkileirillä kuusi: sinfoniaorkesterin lisäksi juniorijouset, jousiorkesteri, Brass Ensemble, klarinettiorkesteri Clarinade sekä kapubändi.

Konserttisarjan konsertit, Soimaan! -tapahtumat ja niiden ohjelmat toteutetaan musiikkileirin opettajien ja oppilaiden voimin! Musiikkileirimme opettajakunta on kansallista ja kansainvälistä huipputasoa.

Pääpaino musiikkileirityöskentelyssä on traditioita kunnioittaen orkesterityössä sekä oman instrumentin tai kamarimusiikkiryhmän päivittäisissä tunneissa. Uutuutena tarjoamme kurssin vaskiseitsikolle, interaktiivisen viulun mestarikurssin, Colourstrings -johdantokurssin opettajille, sekä juniori- ja seniorimuskaripilotit.

Lehdistötiedotteet I ja II tulevan kesän 2011 konserttisarjasta ja kurssitarjonnasta ilmestyvät nettisivuillamme 6.4.2011 ja 6.6.2011.

Liikuntahallin kuntosalimahdollisuus sekä upouuden tapahtuma-aukion zumba-ryhmät tuovat mielekästä vaihtelua opiskeluun. Pienemmille leiriläisille järjestetään liikuntatuokioita ja sään salliessa uimaretkiä.

Nettisivuiltamme löydät paljon tietoa tulevan kesän tapahtumista. Ilmoittautuminen musiikkileirille tapahtuu 14.2?6.5.2011 välisenä aikana. Ilmoittautumiseen ja maksuihin liittyvät kysymykset pyydämme lähettämään osoitteeseen info@liminganmusiikkiviikot.fi

Limingan musiikkiyhdistys ry:n hallituksen puolesta kiitän kaikkia tukijoita, jotka mahdollistavat toimintamme jatkuvuuden. Jäseneksi liittymällä tuet lasten ja nuorten harrastustoimintaa, ja saat alennusta konserttilipuista.

Musiikkileiri on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton tapahtuma.

Tervetuloa mukaan!Heidi Mantere
toiminnanjohtaja

heidi@heidi.fi
www.heidi.fi 


  Copyright © Limingan musiikkiviikot 2003-2011
  Tekijät