Limingan musiikkiviikkojen musiikkileiri

29.6. - 10.7.2010

 
Back to music weeks home
in English

Toiminnanjohtajan tervehdys

Toiminnanjohtajan tervehdys

Tervetuloa Limingan musiikkiviikot -kulttuuritapahtuman kotisivuille!
44. Limingan musiikkileirin järjestetään ti 29.6. - la 10.7.2010.


Limingan musiikkiviikot -kulttuuritapahtuman järjestää Limingan musiikkiyhdistys ry. Se sisältää kesäkauden lähes kaksiviikkoisen Musiikkileirin sekä musiikkileirin ajan soivat Konserttisarjan konsertit. Musiikkiviikot kulttuuritapahtumana tavoittelee vakiintunutta asemaa perhetapahtumana Pohjois-Pohjanmaalla. Limingan musiikkiyhdistyksen hallituksen puolesta kiitän kaikkia tukijatahoja, jotka vuosittain mahdollistavat toimintamme jatkuvuuden.

Sinfoniaorkesterin ohjelma, M. Ravelin Bolero ja D. Sostakovitsin Sinfonia nro 5, toteutetaan yhteistyössä kapellimestari Jani Telarannan kanssa. Musiikkileirin pääpaino on orkesterityössä. Orkestereita kootaan musiikkileirillä kahdeksan: sinfoniaorkesterin lisäksi juniorijouset, jousiorkesteri/ sinfonietta, nuoret puhaltajat, sinfoninen puhallinorkesteri, Brass Band sekä klarinettiorkesteri ja 12-henkinen kapubändi.

Konserttisarjan konsertit ja niiden ohjelmat toteutetaan leirin opettajien ja oppilaiden voimin! Nostamme kesän 2010 pääteemaksi yhteissoiton ilon. Upouusi kamarimusiikkikonsertti tuo kapellimestari Ville Kompan johdolla esiin talven aikana sävelletyt upouudet kamarimusiikkiteokset.
Konserttisarjan on kokonaisuudessaan koonnut allekirjoittanut.

Pääpaino musiikkileirityöskentelyssä on traditioita kunnioittaen orkesterityössä sekä oman instrumentin tai kamarimusiikkiryhmän päivittäisissä tunneissa. Järjestämme kapellimestarikurssin kapellimestari Jani Telarannan ohjaamana nyt isomman kapubändin kera. Sinfoniaorkesterin tukena toimivat sinfoninen puhallinorkesteri sekä uusi Brass Band. Uutuutena tarjoamme koesoittokurssin Erkki Palolan johdolla sekä tarjoamme musiikkileirin pienimmille Colourstrings -instrumenttiopetusta yhteistyössä muskariryhmien kanssa. Uutta on myös Arco Groove -jousiryhmäpilotti.

Leirimme opettajakunta on jälleen kansallista ja kansainvälistä huipputasoa. Jousisoittimet ja puu- ja vaskipuhaltimet muodostavat sekä erillisinä soitinperheinä että yhtenäisenä instrumenttikokonaisuutena leiriorkesteriemme pohjan, ja ovat siten oleellinen osa leirin koulutusrunkoa.

Lehdistötiedote tulevan kesän 2010 konserttisarjasta sekä toteutuvasta kurssitarjonnasta tulee tarkennettuna nettisivuillemme 7.4.2010.

Avoimien ovien päivänä pe 2.7.2010 Limingan koulukeskuksen ovet ovat avoinna kaikille halukkaille klo 10-17. Lehdistöinfo pidetään Heikki Sarvela -salissa klo 12.30-13.00.

Liikuntahallin kuntosalimahdollisuus tuovat mielekästä vaihtelua opiskeluun. Myös pienemmille leiriläisille järjestetään liikuntatuokioita paikallisin voimin ja sään salliessa teemme uimaretkiä.

Nettisivujemme kautta saat paljon informaatiota tulevan kesäkauden tapahtumistamme ja voit ilmoittautua musiikkileirille 14.2-7.5.2010 välisenä aikana. Voit myös kysyä eri aineiden opettajilta opetukseen liittyviä kysymyksiä sähköpostitse. Musiikkileiriin, ilmoittautumiseen, maksuihin yms. liittyvät kysymykset pyydämme lähettämään osoitteeseen info@liminganmusiikkiviikot.fi

Musiikkileiri on uskonnollisesti sekä poliittisesti sitoutumaton tapahtuma.

Lämpimästi tervetuloa kesän upealle Musiikkileirille ja Konserttisarjamme konsertteihin!


Ajatuksista ääniksi,

Heidi Mantere
toiminnanjohtaja

heidi@heidi.fi
http://www.heidi.fi/


  Copyright © Limingan musiikkiviikot 2003-2010
  Tekijät