in English
24.6. - 6.7.2008
Galleria - Toiminnanjohtajan tervehdys 2008

Tervetuloa Limingan musiikkiviikot -kulttuuritapahtuman kotisivuille!
Soivan Limingan musiikkileirin aika on ma 24.6. - la 6.7.2008!


Limingan musiikkileiri uudistui 40-v. juhlavuotensa kunniaksi vuonna 2006. Uusi Limingan musiikkiviikot -kulttuuritapahtuma on ympärivuotinen sisältäen 13.4.2007 yhdessä Limingan kunnan kanssa toteutettavan Musapäivän, kaksiviikkoisen Musiikkileirin, musiikkileirin ajan soivan Konserttisarjan sekä Kynttiläkonserttipäivän 14.11.2008.

Sinfoniaorkesterin ohjelma, C. Debussyn Faunin Iltapäivä ja P. Tšaikovskin Sinfonia No 5, toteutetaan yhteistyössä kapellimestari Jani Telarannan kanssa. Musiikkileirin pääpaino on edelleen orkesterityön näyttävässä esiinmarssissa. Orkestereita kootaan musiikkileirillä kuusi: juniorijouset, jousiorkesteri, A- ja B- puhallinorkesterit, sinfoniaorkesteri sekä uutuutena kitaraorkesteri.

Konserttisarjan konsertit ja niiden ohjelmat toteutetaan leirin opettajien ja oppilaiden voimin! Konserttisarjan on suunnitellut ja koonnut Limingan musiikkiviikot -kulttuuritapahtuman toiminnanjohtaja Heidi Mantere.

Pääpaino musiikkileirityöskentelyssä on traditioita kunnioittaen orkesterityössä sekä oman instrumentin tai kamarimusiikkiryhmän päivittäisissä tunneissa. Järjestämme uudelleen kesällä 2007 suosiota saavuttaneen viisipäiväisen kapellimestarikurssin (ohjaava kapellimestari Jani Telaranta) ja kokoamme ennakkoilmoittautumisten perusteella esiintymisvalmennusryhmiä, joita ohjaa MuM, suggestoterapeutti ja viulisti Minna Kinnari. Uutta on sinfoniaorkesterin vaskiyhtye, jonka ohjaajina toimivat tuubaopettajamme Harri Lidsle ja trumpettiopettajamme Vesa-Pekka Kopakkala. Uutena soittimena mukaan tulee harmonikka, opettajanaan Niko Kumpuvaara.

Leirimme opettajakunta on jälleen kansallista ja kansainvälistä huipputasoa. Jousisoittimet ja puu- ja vaskipuhaltimet muodostavat sekä erillisinä soitinperheinä että yhtenäisenä instrumenttikokonaisuutena leiriorkesteriemme pohjan, ja ovat siten oleellinen osa leirin koulutusrunkoa.

Avoimien ovien päivänä pe 27.6.2007 Limingan koulukeskuksen ovet ovat avoinna kaikille halukkaille klo 10-17. Lehdistöinfo pidetään Heikki Sarvela -salissa klo 12.30-13.00. Viime kesien tapaan musiikkileirin väki jalkautuu lakeuksille laulamaan ja soittamaan. Avoimien ovien päätösrummutukset soivat African Drumming -ryhmän voimin Oulun Rotuaarilla klo 16.30 alkaen, ohjaajanaan lyömäsoitinopettajamme Mikael Heikkilä.

Limingan 4H-yhdistyksen vapaa-ajan ohjaajat pitävät huolta leiriläisten hyvinvoinnista. Uintiretket, ulko- ja sisäpelit sekä kuntosalimahdollisuus tuovat mielekästä vaihtelua opiskeluun. Pienemmille leiriläisille järjestetään ohjattua vapaa-ajantoimintaa. Välisunnuntaina teemme virkistysretken Ouluun.

Nettisivujemme kautta voit ilmoittautua leirille ja kysyä eri aineiden opettajilta opetukseen liittyviä kysymyksiä. Leiriin, ilmoittautumiseen, maksuihin yms. liittyvät kysymykset pyydämme lähettämään osoitteeseen info@liminganmusiikkiviikot.fi

Lämpimästi tervetuloa Musapäivään, Musiikkileirille, Konserttisarjamme konsertteihin sekä Kynttiläkonsertteihin!

Ajatuksista ääniksi,

Heidi Mantere
toiminnanjohtaja

heidi@heidi.fi
heidi.mantere@liminganmusiikkiviikot.fi
www.heidi.fi 
040 776 0835 (työ) tai
040 734 0878

  Copyright © Limingan musiikkiviikot 2003-2008
  Tekijät