in English
25.6. - 7.7.2007
Galleria - Toiminnanjohtajan tervehdys 2007

Tervetuloa Limingan musiikkiviikot -kulttuuritapahtuman kotisivuille!
Soivan Limingan musiikkileirin aika on ma 25.6. - la 7.7.2007!


Limingan musiikkileiri uudistui 40-v. juhlavuotensa kunniaksi vuonna 2006. Uusi Limingan musiikkiviikot -kulttuuritapahtuma on ympärivuotinen sisältäen 13.4.2007 yhdessä Limingan kunnan kanssa toteutettavan Musapäivän, kaksiviikkoisen Musiikkileirin, musiikkileirin ajan soivan Konserttisarjan sekä Kynttiläkonserttipäivän 9.11.2007.

Sinfoniaorkesterin ohjelma, M. Mussorgsky: Näyttelykuvia ja A. Dvorak: Sinfonia No 9, toteutetaan yhteistyössä kapellimestari Jani Telarannan kanssa. Musiikkileirin pääpaino on orkesterityön näyttävässä esiinmarssissa. Orkestereita kootaan musiikkileirillä viisi: juniorijouset, jousiorkesteri, A- ja B- puhallinorkesterit sekä sinfoniaorkesteri.

Konserttisarjan konsertit toteutetaan leirin opettajien ja oppilaiden voimin! Konserttisarjan on suunnitellut ja koonnut Limingan musiikkiviikot 2007 toiminnanjohtaja.

Pääpaino musiikkileirityöskentelyssä on traditioita kunnioittaen orkesterityössä sekä oman instrumentin tai kamarimusiikkiryhmän päivittäisissä tunneissa. Kesällä 2007 uutta on viisipäiväinen kapellimestarikurssi (ohjaavana kapellimestarina Jani Telaranta) sekä esiintymisvalmennus, jota vetää MuM, suggestoterapeutti ja viulisti Minna Kinnari. Molemmille kursseille voi ilmoittautua normaalisti etukäteen. Soitinperheeseen toivotamme tervetulleeksi kanteleen, jonka opetus toteutetaan kesällä 2007 ryhmäopetuksena.

Leirimme opettajakunta on jälleen kansallista ja kansainvälistä huipputasoa. Jousisoittimet ja puu- ja vaskipuhaltimet muodostavat sekä erillisinä soitinperheinä että yhtenäisenä instrumenttikokonaisuutena leiriorkesteriemme pohjan, ja ovat siten oleellinen osa leirin koulutusrunkoa.

Avoimien ovien päivänä pe 29.6.2007 Limingan koulukeskus on avoinna kaikille halukkaille klo 9-17. Lehdistöinfo pidetään Heikki Sarvela -salissa klo 12.30-13.00. Päivän aikana musiikkileirin väki jalkautuu viime kesän tapaan lakeuksille laulamaan ja soittamaan.

Kesällä 2007 leiriläisille on tarjolla ohjattua vapaa-ajantoimintaa ulkopelien, askartelun yms. muodossa. Ohjaus toteutetaan yhdessä Limingan 4H-yhdistyksen kanssa. Myös uintiretket, väliaikajumpat ja kuntosalimahdollisuus tuovat mielekästä vaihtelua opiskeluun. Välisunnuntaina käymme uimassa Oulun Nallikarissa (sateen sattuessa Edenissä) ja ostoksilla Kempeleen Zeppelinissä.

Nettisivujemme kautta voit ilmoittautua leirille ja kysyä eri aineiden opettajilta opetukseen liittyviä kysymyksiä. Leiriin, ilmoittautumiseen, maksuihin yms. liittyvät kysymykset pyydämme lähettämään osoitteeseen info@liminganmusiikkiviikot.fi

Lämpimästi tervetuloa Musapäivään, Musiikkileirille, Konserttisarjamme konsertteihin sekä Kynttiläkonsertteihin!

Ajatuksista ääniksi,

Heidi Piirala
toiminnanjohtaja

heidi@heidipiirala.com
heidi.piirala@liminganmusiikkiviikot.fi
www.heidi.fi 
040-776 0835

  Copyright © Limingan musiikkiviikot 2003-2007
  Tekijät