In English
26.6. - 8.7.2006
Galleria - Toiminnanjohtajan tervehdys 2006

Tervetuloa uusille Limingan musiikkiviikkojen kotisivuille! 
Soivasti juhlivan Limingan aika on ma 26.6 – la 8.7.2006!


Limingan musiikkileiri uudistuu: 40-v. juhlavuotensa kunniaksi se on
siirtynyt osaksi uutta Limingan musiikkiviikot –kulttuuritapahtumasarjaa.
Leirin lisäksi tämänvuotiset Musiikkiviikot pitävät sisällään yhdessä Limingan kunnan kanssa järjestettävät Musapäivät (7.-8.4.2006) sekä musiikkileirin ajan soivan kaksiviikkoisen Konserttisarjan

Musiikkileiri juhlii työn merkeissä. Sinfoniaorkesterin ohjelmistossa on kesällä 2006 J. Sibeliuksen Viulukonsertto ja Sinfonia no 2. Orkesteria johtaa kapellimestari Jani Telaranta ja solistina toimii Réka Szilvay. Kaikkiaan leirillä kootaan viisi orkesteria: juniorijouset, jousiorkesteri, A- ja B- puhallinorkesterit sekä sinfoniaorkesteri.

Konserttisarjan konsertit toteutetaan leirin opettajien ja oppilaiden voimin. Konserttisarjan suunnittelusta ja koostamisesta vastaa allekirjoittanut.

Pääpaino musiikkileirityöskentelyssä on traditioita kunnioittaen orkesterityössä sekä oman instrumentin tai kamarimusiikkiryhmän päivittäisissä tunneissa. Lisäksi ohjelmassa on kaksi kaksipäiväistä workshopia: ensimmäisellä viikolla aiheena on barokki (barokkiviulu, traverso), toisella Bianca Moralesin luotsaamat lasten jatsit. Jatsien yhteydessä järjestetään Young Talent Show Case, jonka aikana etsimme paikallista nuorta taitajaa. Show Case toteutetaan yhteistyössä Pori Jazz Kids Festivalin kanssa.

Leirimme opettajakunta on jälleen kansallista ja kansainvälistä huipputasoa. Jousisoittimet ja puu- ja vaskipuhaltimet muodostavat sekä erillisinä soitinperheinä että yhtenäisenä instrumenttikokonaisuutena leiriorkesteriemme pohjan, ja ovat siten oleellinen osa leirin koulutusrunkoa. Puhallinorkesterien koostamisessa teemme yhteistyötä oululaisen Viventi -puhallinorkesterin kanssa.

Liikuntavastaava/ vapaa-ajan ohjaaja pitää huolta leiriläisten hyvinvoinnista. Uintiretket, väliaikajumpat ja kuntosalimahdollisuus tuovat mielekästä vaihtelua opiskeluun. Pienemmille leiriläisille järjestetään iltapäivisin ulkopelejä. Sään niin salliessa suuntaamme välisunnuntaina 2.7. luonnonkauniiseen Hailuotoon, minkä jälkeen käydään perinteinen opettajien ja oppilaiden välinen jalkapallo-ottelu.

Nettisivujemme kautta voit ilmoittautua leirille ja kysyä eri aineiden opettajilta opetukseen liittyviä kysymyksiä. Leiriin, ilmoittautumiseen, maksuihin yms. liittyvät kysymykset pyydämme lähettämään osoitteeseen info@liminganmusiikkiviikot.fi 

Lämpimästi tervetuloa Musapäiville, Musiikkileirille sekä Konserttisarjamme konsertteihin!

Ajatuksista ääniksi,

Heidi Piirala
toiminnanjohtaja

heidi@heidipiirala.com
heidi.piirala@liminganmusiikkiviikot.fi
www.heidi.fi 
040-776 0835

  Copyright © Limingan musiikkiviikot 2005
  Tekijät