In English
27.6. – 9.7.2005
Galleria - toiminnanjohtajan tervehdys 2005
Tervetuloa Limingan musiikkileirin kotisivuille! 
Soivan Limingan aika on ma 27.6 – la 9.7.2005!

Näiltä sivuilta löydät tietopaketin kesän 2005 musiikkileiriä koskevista asioista. 
Tarjoamme kaksi viikkoa musiikkileiriopetusta ja laadukkaita konsertteja jo 39. kerran! Kesäleirin päätöskonsertissa la 9.7. klo 12.00 Limingan Hannu Krankan koulun uusitun konserttisalin lavalle nousee sinfoniaorkesteri kapellimestarimme Jani Telarannan johdolla. Päätöskonsertin ohjelmassa on M. Ravel: Hanhiemo Sarjasta Ma Mere L´Oye, D. Sostakovits: Konsertto pianolle, trumpetille ja jousiorkesterille c-molli op.35 solisteina Outi Nissi, piano ja Jukka-Pekka Peltoniemi, trumpetti sekä J. Sibelius: Sinfonia no 5. 

Pääpaino leirityöskentelyssä on traditioita kunnioittaen orkesterityössä sekä oman instrumentin tai kamarimusiikkiryhmän päivittäisissä tunneissa. Oppilaskonsertteja pidämme uusitussa konserttisalissamme kolme. Limingan kirkon lisäksi vierailemme mm. Lumijoen kirkossa sekä Tyrnävän Kirkkomännikön koululla, ja ”Pienet tähdet” esiintyvät jälleen Limingan Niittypirtin palvelukodilla.

Musiikkileiri tarjoaa uutuutena harpunsoiton opetusta
sekä African drumming –ryhmäsoittoa koko leiriajaksi. Olemme kehittäneet puhallinsoitonopiskelua rikkaammaksi ja mukaan kurssikokonaisuuteen liittyy saksofoninsoiton mahdollisuus. Yksinlaulussa voi nyt valita myös mestarikurssin, jolloin toisella leiriviikolla osallistuu laulajien work shop -ryhmään. Muut kuin mestarikurssilaiset voivat osallistua ryhmään ns. passiivioppilaina.

Leirimme opettajakunta
on jälleen kansallista ja kansainvälistä huipputasoa. Jousisoittimet ja puu- ja vaskipuhaltimet muodostavat sekä erillisinä soitinperheinä että yhtenäisenä instrumenttikokonaisuutena leiriorkesteriemme pohjan, ja ovat siten oleellinen osa leirin koulutusrunkoa. Lyömäsoitin- ja yksinlauluopetus vahvistuvat vuosittain. Tuemme myös valmiiden sekä uusien kamarimusiikkiryhmien opiskelua tarjoamalla kamarimusiikkikurssin opettajinaan Sophie Vilker ja Anatoli Melnikov. Muskaritoiminnassa on mukana kaksi opettajaa, alttoviulun ja klarinetinsoiton opetukseen saamme myös lisävoimia. Yleisten aineiden opetus (mm. teoria & säveltapailu, solfa I, kenraalibasso, musiikin- ja viihdemusiikin historia) on kokonaisuudessaan vahvasti mukana sekä positiivisesti kehittymässä!

Pianonsoittoa ja vapaa säestystä voi leiriaikana opiskella täysipainoisesti. Urku- ja cembalokurssi pidetään viikon mittaisena 4.-8.7 päättyen omaan Urkuyöhön pe 8.7 klo 22.00 Limingan kirkossa. Jazzviulukurssille on mahdollisuus osallistua orkesterileiriläisenä, jolloin oppilas osallistuu orkesterisoiton lisäksi improvisointipainotteisille yksityistunneille.

Liikuntavastaava
pitää huolta leiriläisten hyvinvoinnista. Uintiretket, väliaikajumpat ja kuntosalimahdollisuus tuovat mielekästä vaihtelua opiskeluun. Myös pienemmille leiriläisille järjestetään iltapäivisin ulkopelimahdollisuuksia. Sään salliessa suuntaamme välisunnuntaina 3.7. Varjakkaan, minkä jälkeen käydään perinteinen opettajien ja oppilaiden välinen jalkapallo-ottelu.

Sivujemme kautta voit ilmoittautua leirille
ja kysyä eri aineiden opettajilta opetukseen liittyviä kysymyksiä. Leiriin, ilmoittautumiseen, maksuihin yms. liittyvät kysymykset pyydämme lähettämään osoitteeseen musiikkileiri@liminganmusiikkileiri.fi.

Leirikonsertteja on joka ilta
ti 28.6 klo 19.00 avajaisista päätöskonsertteihin pe 8.7 klo 19.00 ja la 9.7. klo 12.00. Konsertit ja niiden ohjelmat toteutetaan leirin opettajien ja oppilaiden voimin! Konserttisarjan on suunnitellut ja koonnut leirin johtaja.

Lämpimästi tervetuloa musiikkileirille sekä leirikonsertteihin!

Heidi Piirala

Leirin johtaja

heidi@heidipiirala.com

040 776 0835


www.heidi.fi

  Copyright © Limingan musiikkiviikot 2005
  Tekijät