In English
28.6. – 10.7.2004
Galleria - toiminnanjohtajan tervehdys 2004
JOHTAJAN TERVEHDYS 2004

Tervetuloa Limingan musiikkileirin uusille kotisivuille!

Soivan Limingan aika on ma 28.6 – la 10.7.2004!

Löydät sivuiltamme tietopaketin kesän 2004 musiikkileiriä koskevista asioista. Tarjoamme kaksi viikkoa musiikkileiriopetusta ja konsertti-iltoja jo 38. kerran! Kesäleirin päätöskonsertissa la 10.7. klo 13.00 lavalle nousee sinfoniaorkesterimme uuden kapellimestarinsa Jani Telarannan johdolla.

Pääpaino leirityöskentelyssä on traditioita kunnioittaen päivittäisessä orkesterityössä sekä oman instrumentin yksityistunneissa.

Musiikkileirin uudistuksiin kuuluvat johtajavaihdoksen lisäksi yhteistyö Oulun Kaupungin Konservatorion kanssa: Festivo-orkesterin soittajista koottu runko vahvistaa sinfoniaorkesterin sointia entisestään.

Muista uudistuksista mainittakoon kaksiviikkoiseksi venynyt leirimuskari, joka tarjoaa opetusta 1-6-vuotiaille lapsille, sekä pikkupianistien ja vapaan säestyksen opetus. Viikon mittaisen urkukurssin oheen on liitetty mahdollisuus cembalon opiskeluun. Barokkimusiikille olemme varanneet oman konsertti-illan! Myös Pop & Jazz viulunsoitonopiskelu on mahdollista ensi kertaa koko leiriajan.

Leirimme opettajakunta on jälleen kansallista ja kansainvälistä huipputasoa. Jousisoittimet sekä puu- ja vaskipuhaltimet muodostavat sekä erillisinä soitinperheinä että yhtenäisenä instrumenttikokonaisuutena leiriorkesterien pohjan. Orkesterisoittimet ovat oleellinen osa leirimme koulutustarjontaa. Lyömäsoitin- ja yksinlauluopetus vahvistuvat vuosi vuodelta. Tuemme myös valmiiden sekä uusien kamarimusiikkiryhmien opiskelua. Yleisten aineitten opetus (mm. teoria & säveltapailu, solfa I, kenraalibasso) on kokonaisuudessaan vahvasti mukana sekä positiivisesti kehittymässä!

Uutta on myös se, että voit sivujemme kautta ilmoittautua leirille ja ottaa yhteyttä opettajiin.

Leirikonsertteja on joka ilta ti 29.6 klo 19.00 pidettävistä avajaisista aina päätöskonsertteihin pe 9.7 ja la 10.7 saakka. Konsertit ja niiden ohjelmat valmistetaan leiriopettajien ja oppilaiden voimin!

Toivotan Teidät lämpimästi tervetulleiksi musiikkileirille sekä leirikonsertteihin!

Heidi Piirala

Leirin johtaja

heidi@heidipiirala.com

040 776 0835


www.heidipiirala.com

 


  Copyright © Limingan musiikkiviikot 2005
  Tekijät